Terug naar overzicht

Commercieel talent gezocht

1 juni 2021

Wil je deel uitmaken van een topteam? Ben je gedreven? check onderstaande vacature en ook de link hieronder , de voorstelling van ons business plan december 2019https://www.facebook.com/watch/?v=771690749995951

Omschrijving

Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen bieden zijn we op zoek naar een commercieel medewerker die zich kan specialiseren in bank- en verzekeringsproducten voor particulieren.

In deze functie zal je onze klanten servicen en benaderen.Je doet dit op een proactieve manier en steeds vanuit een commerciële invalshoek met als doel bij te dragen aan de uitbouw van de klantenportefuille en de verhoging van de klantentevredenheid. Hiervoor wend je jouw commerciële feeling aan waarbij je elke opportuniteit ter harte neemt of doorverwijst naar de andere specialisten.

Op die manier verstrek je professioneel financieel advies waarbij je de klanten begeleidt in al hun financiële projecten zodat je een vertrouwensrelatie opbouwt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank.

Profiel

Aangezien je dagelijks in contact staat met klanten ben je communicatief sterk en commercieel gedreven. Commerciële ervaring is hierbij een pluspunt. Verkoopsobjectieven zijn jouw drijfveer waaruit je energie haalt.

Verder ben je flexibel, enthousiast, heel resultaatgericht, teamspeler, dynamisch en bereid om uitdagingen aan te pakken. Je kan onderhandelen en overtuigen op basis van een onderbouwde argumentatie. Je hebt een uitgesproken belangstelling voor de financiële wereld.

Jobgerelateerde competenties

Met de klant de contractvoorwaarden van de producten en diensten afspreken 

De financiële dienst of het financiële product, dat bij de vraag van de klant aansluit, voorstellen

Klanten adviseren over hun rekening en ze beheren.

Aanbod

Door de klantencontacten en het samenwerken in een team, kom je in een top commerciële werkomgeving terecht. 

Jouw resultaten worden beloond met een aangepast, marktconform salarispakket. Jouw compententies en kennis worden op peil gehouden door een uitgebreid professioneel opleidingstraject.

Oprechte interesse kan gemaild worden naar peter.callewaert@mandat.belfius.be